PROFHILO

PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik.

Profhilo är varken en filler eller skinbooster. Profhilo är en bioremoduleringsprodukt som stimulerar den egna produktionen av hyaluronsyra samt kickar igång produktionen av kollagen och elastin. Detta i sin tur ger spänstigare hud och återställer förlorad volym samtidigt som du får lyster och återfuktning 💦

Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt.
En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs.

Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016
Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session och minimal återhämtningstid. För optimal resultat rekommenderas två behandlingar med en månads intervall.

Läs mer om profhilo:
Profhilo – IBSA NORDIC

OBS!
Enligt den nya lagen (2021:363) om estetiska injektionsbehandlingar som trädde i kraft 2021-07-01 ska ALLA NYA kunder haft en konsultation minst 48 timmar innan behandling. Tänk på att om konsultationen ej skett 48 timmar före så utförs ingen behandling, så var ute i god tid. Är du däremot återkommande kund och varit hos mig på liknande behandling senaste halvåret ingen sån krav finns.
Vid konsultationen kan vi även gå igenom dina funderinagr, frågor, förväntningar. Kom gärna på konsultation även om du är osäker vilken typ av behandling du behöver. Botox, fillers, mesoterapi, skinboosters? Det är inte lätt att veta skillnaderna mellan olika behandlingar, i vilken ordning ska man göra de, hur kan de kombineras för optimal resultat. Vi kan tillsammans lägga upp en behandlingsplan med kostnadsförslag.