VAD ÄR MESOTERAPI?

Mesoterapi är en behandling som tillför huden fukt och näring i form av en cocktail av vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter, mineraler. Dessutom drar de åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning.

Produkterna kallas även skinboosters. Allt din hy behöver för att hålla sig spänstig och frisk.

Redan vid första behandlingen märks skillnad. Men bäst resultat når man med en kur av tre initiala behandlingar med ca 4 veckors mellanrum. . Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling vad 6:e månad.

Huden återfuktas på djupet och blir spänstigare. Förutom att ge fukt och näring så stimulerar de även  cellförnyelse. I enkla ord: förbättrad hudkvalitet!
Perfekt för trött och uttorkad hud! Perfekt efter en semester i solen!  

Behandlingen består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret med en mycket tunn nål.  Genom att använda nålar kan man föra in aktiva substanser förbi den epidermala barriären som de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Och även djupare än andra infusionsmetoder såsom dermapen, microneedling.

Priset är 2500:- per ml av produkt och första behandlingen. Vill du förtsätta med en kur av fler behandlingar får du rabatterat paket-pris. Uppföljande tider och kostnadsförslag bestämer vi vid första behandlingen.

Produkter som används är bland annat:

  • Stylage Hydro och Hydromax som innehåller hyaluronsyra och är en effektiv återfuktande behandling. Mycket bra mot exempelvis rökrynkor på överläpp, sömnlinjer på kinder, fina linjer runt ögon och mot akneärr.
  • RRS hyalift som innehåller en blandning av hyaluronsyra, aminosyror och viktiga antioxidanter, bl.a. resveratrol. Den injiceras punktvis under huden och stimulerar volymökning, minskar rynkor och återfuktar huden på djupet. Huden föryngras, blir slätare, mjukare och får ny lyster. RRS Hyalift är en avancerad skinbooster, som startar en process där huden föryngras.

OBS!
Enligt den nya lagen (2021:363) om estetiska injektionsbehandlingar som trädde i kraft 2021-07-01 ska ALLA NYA kunder haft en konsultation minst 48 timmar innan behandling. Tänk på att om konsultationen ej skett 48 timmar före så utförs ingen behandling, så var ute i god tid. Är du däremot återkommande kund och varit hos mig på liknande behandling senaste halvåret ingen sån krav finns.
Vid konsultationen kan vi även gå igenom dina funderinagr, frågor, förväntningar. Kom gärna på konsultation även om du är osäker vilken typ av behandling du behöver. Botox, fillers, mesoterapi, skinboosters? Det är inte lätt att veta skillnaderna mellan olika behandlingar, i vilken ordning ska man göra de, hur kan de kombineras för optimal resultat. Vi kan tillsammans lägga upp en behandlingsplan med kostnadsförslag.